UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Wij hebben groot nieuws!

Een verhuizing en naamsverande

4/12/2018

Groot nieuws!

Garage Snoeck Moka verhuist vanaf 2 januari 2019 naar een nieuwe locatie te Evergem, op 11 km (15 minuten) van de huidige locatie. Na 11 jaar te Lovendegem nemen wij een nieuwe start te Evergem, waar wij Ford garage Verhulst overnemen. Na 35 jaar nemen Eric & Marleen afscheid van het Ford-ovaal, en geven zij de fakkel door aan An en Bart.

Nieuwe naam / zelfde enthousiasme!

Gekoppeld aan deze verhuis, voeren wij ook een naamsverandering door, zodat wij klaar zijn voor een snel veranderend automobiellandschap. Onder de naam AB Mobility (verwijzend naar de partners voor uw mobiliteit die wij willen zijn) zijn wij, samen met U, klaar voor de toekomst. U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie, waar wij u een complete service kunnen aanbieden. Zo kunt u vanaf volgend jaar ook voor carrosserieherstellingen bij ons terecht.

Uitbreiding showroom!

In de eerste helft van 2019 zullen wij de bestaande showroom te Evergem uitbreiden en verbouwen, om u zo in de best mogelijke omstandigheden het Ford gamma te kunnen voorstellen. Van zodra deze werken beëindigd zijn, zal u van ons een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de officiële opening van de nieuwe toonzaal.

Kom kennis maken!

Kom met ons en/of onze nieuwe locatie kennis maken.
Daarbovenop krijgt u zoals gewoonlijk gratis Ford Assistance (Europese perchverhelping) bij elke onderhoudsbeurt van uw Ford.

PS: Om praktische redenen (verhuis) zijn wij vanaf 15 december gesloten.

Wij hopen van harte u snel te mogen ontvangen op onze nieuwe locatie:
Jacques Paryslaan 28, 9940 Evergem.

Contacteer ons

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen